IT Sistēmu izstrāde - Tragheims, Jānis (Latvijas Universitāte, 2009)
Maģistra darbā aprakstīta IT sistēmu izstrāde dažādos uzņēmumos, dots to apraksts un izstrādes gaita. Apkopotas atziņas, kas radušās izstrādājot šīs sistēmas, salīdzināti dažādo uzņēmumu darba stili, vajadzības un metodika. Iztirzātas problēmas, ar kurām nācās saskarties un parādīti to risinājumi, kā arī analizēta šo risinājumu atbilstība retrospektīvā. Dotas prognozes tālākai attīstībai un problēmām, kuras uzņēmumiem būs jārisina.

The Master’s Paper is about the elaboration of IT systems in various companies. Descriptions and development processes are given. Experience of the given systems development is summarized, and various field standards, needs and methodology of the related companies are compared. Some of the encountered problems are reviewed, as well as the analysis of compliancy in retrospective is done. Forecasts of future development and the problems for the companies to be resolved are given.
Development of IT Systems
Keywords: Datorzinātne