Palešu marķēšanas tiešsaistes sistēma - Lapiņš, Dzintars (Latvijas Universitāte, 2017)
Palešu marķēšanas tiešsaistes sistēma ir tīmekļa vietne, kura tika izstrādāta SIA “POLIPAKS” vajadzībām. Sistēmas pamatfunkcijas ir pēc lietotāja sniegtās informācijas automātiski ģenerēt marķēšanas etiķetes ar QR un svītru kodiem, kuras pēc tam tiek stiprinātas pie sūtāmajām paletēm un kastēm. Kvalifikācijas darba izstrādātājs strādāja pie pilnas šīs sistēmas funkcionālās izstrādes. Attiecīgās sadaļas nodrošina iespēju ģenerēt etiķetes gan priekš paletēm, gan priekš kastēm, tāpat arī būs iespēja katras dienas beigās lietotāja izdrukāt manifestu par attiecīgo dienu. Tāpat arī būs iespēja kontrolēt uzņēmuma darbinieku pieejas tiesības sistēmai.

PALLET LABELLING ONLINE SYSTEM. Pallet labelling online system is made for SIA “POLIPAKS” needs. Systems basic functionality is to automatically generate labels after users provided information. These labels will be sticked to pallets and boxes that are being sent away. The developer worked on developing full system functionality. Main features of the system not only generating labels for pallets and boxes but also at the end of each day user can print out the manifest for the current day. Also it has possibility to control company employees access rights to the system.
Pallet labelling online system
Keywords: Datorzinātne; QR Kods; Svītru kods; Palešu marķēšana; Sistēma