SSBA darba organizācija Latvijas Medicīnas bibliotēkā - Pozņaka, Velta (My University, 2005)
Semināra "Augstskolu bibliotēku lietotāju apkalpošanas aktualitātes" prezentācija
Prezentācijā apskatīts Starptautiskais starpbibliotēku abonementa (SSBA) process Latvijas Medicīnas bibliotēkā - organizācija un statistika.
Keywords: Latvijas Medicīnas bibliotēka; Starptautiskais starpbibliotēku abonements; SSBA