Pirmsskolas izglītības iestādes tīmekļa vietne - Zirne, Elza Zane (Latvijas Universitāte, 2021)
Pirmsskolas izglītības iestādes (PII) tīmekļa vietne ir tīmekļa vietne, kura paredz audzēkņu pievienošanu iestādes grupām, lietotāju saziņu un citu procesu funckionalitāti, ko var izlasīt sīkāk programmatūras prasību specifikācijā. Šī darba mērķis ir izstrādāt tīmekļa vietni pēc norādītās specifikācijas, papildināt esošās zināšanas, strādājot ar Laravel atvērtā koda PHP tīmekļa ietvaru, nostiprināt esošās ar phpMyAdmin tīmekļa pielikuma rīku un MySQL datubāzi

Preschool educational institution (PEI) webpage is a webpage, which provides student enrollment, user communication and other process functionalities, which can be read more in detail in the specification of software requirements. The aim of this work is to develop a webpage in accordance with the specification, to reinforce knowledge by wokring with Laravel in open source PHP framework, strengthen existing knowledge with phpMyAdmin web attachment tool and MySQL database
Preschool educational institution webpage
Keywords: Datorzinātne; PII; tīmekļa vietne; audzēķni; darbinieki