[Liturģiskā dziedājuma fragments] [rokraksts] : [pergaments : teksta fragments] - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Lūgšanas "Benedicite"fragments, notis. Pergaments (kazāda?), dubultlapa, polihroms teksts (gallu tinte, tempera) lapas abās pusēs. Lapa izmantota grāmatas ievākošanai - supervāks, fiksēts ap oriģinālu ar zīmoglakas (sarkanas) palīdzību. Supervāka "ārpuse" nomelnējusi. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2006. gadā.
Keywords: Garīgā vokālā mūzika