Sociālo kampaņu vēstījums vardarbības mazināšanai pret sievietēm. 3 postpadomju valstu piemēru analīze - Gončarova, Agnese (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darba tēma ir “Sociālo kampaņu vēstījums vardarbības mazināšanai pret sievietēm. 3 postpadomju valstu piemēru analīze”. Darba mērķis ir noskaidrot, kā tiek attēlotas sievietes sociālās kampaņās un kādi reklāmas elementi tiek izmantoti, lai kampaņas materiāli paliktu auditorijai atmiņā. Bakalaura darbs sastāv no trīs daļām. Pirmā daļā balstās uz femensima un mārketinga teoriju, reklāmu un reklāmas elementiem. Otrajā daļā aprakstītas metode, kas tiek izmantotas darbā – kontentanalīze, naratīvs un aptauja. Trešā daļā tiek aprakstīti iegūtie rezultāti un izdarīti secinājumi.

The topic of the bachelor's thesis is “Analysis of 3 post-soviet countries social campaign about violence against women”. The aim of the work is to find out how women are portrayed in social campaigns and what advertising elements are used to keep the campaign materials in the audience's memory. Thesis consists of three parts. The first part is based on femensim and marketing theory, advertising and advertising elements. The second part describes the method used in the work – content analysis, narrative and survey. The third part describes the obtained results and draws conclusions.
Analysis of 3 post-soviet countries social campaign about violence against women
Keywords: Komunikācijas zinātne; Latvija, Lietuva, Krievija, vardarbība, sievietes, sociālās kampaņas; Lietuva; Krievija; vardarbība; sievietes