Profesore Līna Birziņa: personālais bibliogrāfiskais rādītājs - Kampāne, Lilija; Erdmane, Lija (P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte, 1985)
Saturs: Priekšvārds. Juridisko zinātņu doktore profesore Līna Birziņa. Profesores L. Birziņas publicētie darbi (1944.-1985.) Sarunas, intervijas, uzstāšanās. Profesores L. Birziņas rediģētie darbi. Profesores L. Birziņas tulkotie darbi. Raksti par profesori L. Birziņu. Bibliogrāfiskie rādītāji, kuros ietvertas profesores L. Birziņas publikācijas. Profesores L. Birziņas publicēto darbu alfabētiskais rādītājs. Personu rādītājs.
Профессор Лина Кришевна Бирзинь: персональный библиографический указатель
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Tiesību zinātņu profesori Latvijas Univesitātē; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes profesori; Valsts tiesību profesori; P. Stučkas Latvijas Valsts universitātes profesori; Professors of the Latvian University; History of the University of Latvia; Tiesību zinātne - bibliogrāfiskais rādītājs; Bibliogrāfiskie rādītāji