Mājas lapa ķīmiskai tīrītavai ar iespēju veikt pasūtījumu internetā - Reizupa, Aija (Latvijas Universitāte, 2010)
Ķīmiskā tīrītava “Nereta” pasūtījusi mājas lapu. Pašlaik uzņēmums ir atrodams tikai vispārējos izziņu avotos un pasūtījumus var veikt tikai zvanot pa tālruni. Mājas lapa ir veids kā parādīt savu uzņēmumu plašākai sabiedrībai, piesaistīt jaunus klientus, kā arī iespēja piedāvāt jaunu pakalpojuma veidu – pasūtījuma veikšanu internetā. Lapa veidota ar HTML un CSS nodrošinot galvenos blokus un to izskatu. Ir izveidotas pasūtījuma formas un iespēja reģistrēties datu bāzē, lai sekotu savam pasūtījumam. JavaScript funkcijas veic ievaddatu pārbaudi pirms sūtīšanas uz serveri. Klientu un pasūtījumu dati glabājas MySQL datu bāzē. Ar PHP mainīgo un funkciju palīdzību no tiek realizēta navigācija lapā. Iegūta mājas lapa, kas apmierina pasūtītāja vēlmes. Lapu var izvietot tīmekļa serverī.

Dry cleaners “Nereta” has ordered home page. The company is now found only in the general directory sources and orders may be made only by phone. Home page is a way to show business to the general public, attract new customers, as well as the ability to offer new type of service – custom carrying on the Internet. Page created with HTML and CSS providing key blocks and their appearance. Have created custom forms and the opportunity to register for the database to keep track of your order. JavaScript functions are carried out verification of input data before sending to the server. Users and orders data are located in the MySQL database. With PHP variables and functions are realized navigation on the page. Obtained from a website that meets customer expectations. Page can be located on web server.
Web site for dry cleaner, with the possibility to take orders over the Internet
Keywords: Datorzinātne