1,5- 2 gadus vecu bērnu adaptācijas process pirmsskolas izglītības iestādē - Gleizde, Eva (Latvijas Universitāte, 2020)
Kvalifikācijas darbs sastāv no ievada, 3. nodaļām, nobeiguma. Pirmajā daļā apkopota literatūras analīze par 1,5 - 2 gadu vecu bērnu vecumposma īpašībām. Otrajā daļā apkopota analīze par adaptācijas norisi pirmsskolas izglītības iestādē, saskarsmes prasmēm adaptācijas procesā.

The qualification paper consists of introduction, 3 chapters and conclusion. The first part summarizes the literature analysis on the peculiarities of the age group of children aged 1.5 - 2 years. The second part summarizes the analysis on the adaptation process in the preschool educational institution, the communication skills in the adaptation process.
Adaptation process of children aged 1,5 to 2 years in the preschool educational institution
Keywords: Pedagoģija; 1,5 - 2 gadus veci bērni; mazbērni; adaptācija; pirmsskolas; izglītības