Personāla atlases un apmācības procesu pilnveidošana uzņēmumā SIA "GRIFS AG" - Plivča, Astra (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba tēma ir „Personāla atlases un apmācības procesu pilnveidošana uzņēmumā SIA „GRIFS AG””. Pilnvērtīgs personāla atlases process ir personāla vadības svarīga sastāvdaļa mūsdienu straujajā un mainīgajā uzņēmējdarbības vidē, kur katrs uzņēmums cenšas piedāvāt augstāku klientu apkalpošanas līmeni un tiekties pēc sasniegumiem. Darbinieku apmācībai ir svarīga nozīme ne tikai katra darbinieka profesionalitātes celšanā, bet arī liela nozīme uzņēmuma konkurētspējas palielināšanā. Darba mērķis ir izpētīt SIA „GRIFS AG” personāla atlases un apmācības procesus un dot priekšlikumus šo procesu pilnveidošanai. Pētījumā iegūtie rezultāti atklāj personāla atlases un apmācības procesu nepilnības uzņēmumā SIA „GRIFS AG”, šo procesu pilnveidošanai tiek izteikti priekšlikumi. Bakalaura darba apjoms ir 82 lapas. Tajā iekļauti 16 attēli, 7 tabulas un 6 pielikumi.

The theme of the Bachelor’s work: "Personnel recruitment and development processes improvement in organization "GRIFS AG" Ltd.". Improved personnel recruitment process is important part of human resource management in today's fast-changing business environment, where each company is trying to offer a higher level of customer service and strive for achievement. Employee training is important not only for each employee professional development, but also important for increasing the organization’s competitiveness. The objective is to explore "GRIFS AG” Ltd. recruitment and training processes and make suggestions to improve those processes. The research results reveal incompletenesses of personnel recruitment and development procese in organization „GRIFS AG” Ltd. Author subbmits suggestions to improvement those processes. Bachelor's work contents 82 pages. It includes 16 figures, 7 tables and 6 attachments.
Personnel recruitment and development processes improvement in organization "GRIFS AG" Ltd.
Keywords: Vadībzinātne