Pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” finanšu analīze - Uzpila, Alīna (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba tēma ir „Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" finanšu analīze”. Maģistra darba mērķis ir, pamatojoties uz apkopoto teorētisko materiālu par finanšu analīzi, veikt Pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” finanšu analīzi un izstrādāt priekšlikumus darbības uzlabošanai un nākotnes attīstības iespējām. Maģistra darbs sastāv no ievada, 3 nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem. Maģistra darba ietvaros autore veic finanšu analīzes teorētisko aspektu apkopojumu, kā arī veic Pašvaldības SIA „Ventspils nekustamie īpašumi” SVID analīzi, finanšu rādītāju aprēķinu un analīzi, salīdzina iegūtos nozīmīgākos rādītājus ar līdzīgā uzņēmuma SIA „Liepājas namu apsaimniekotājs” rādītājiem. Maģistra darba nobeigumā autore, pamatojoties uz iegūtajiem rezultātiem, izdara secinājumus un izstrādā priekšlikumus finanšu rādītāju uzlabošanai. Maģistra darbs sastāv no 86 lappusēm. Atslēgvārdi: attīstības iespējas, finanšu analīze, likviditāte, maksātspējas novērtēšana, rentabilitāt

The title of the Master Thesis is „Finance Analysis of Self-government institution „Ventspils nekustamie īpašumi” Ltd”. The aim of the study is to perform a financial analysis based on the theoretical material about business and financial analysis, and to develop proposals for the improvement of the economic activities and future development possibilities. The Master Thesis consists of an introduction, 3 chapters, conclusions and proposals. The Master Thesis contains a SWOT analysis, financial analysis and the comparison of its resulsts to the similar comapany „Liepājas namu apsaimniekotājs” Ltd, also conclusions and proposals for the future business development possibilities are made based on the achieved results. The Master Thesis consists of 86 pages. The Master Thesis contains 17 tables, 2 figures and 4 appendices. Keywords: development possibilities, financial analysis, liquidity, solvency, profitability.
Finance Analysis of Self-government institution "Ventspils nekustamie īpašumi" Ltd
Keywords: Ekonomika