Interneta vietne : “Atpūtas iespējas Latvijā” - Bruģis, Jānis (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot informatīvu tīmekļa vietni „Atpūtas iespējas Latvijā”. Mājas lapas uzdevums ir sniegt tās apmeklētājiem plašu un detalizētu informāciju par dažādiem atpūtas veidiem Latvijā, palīdzēt izvēlēties brīvā laika pavadīšanas veidus, atkarībā no vēlmēm, atrašanās vietas un iespējam. Sākot ar kempingiem, turpinot ar sporta kompleksiem un āra laukumiem. Šajā interneta vietnē, reģistrētam lietotājam ir iespējas pievienot arī savu ierakstu, tādejādi reklamējot arī savu biznesu, kas saistīts ar atpūtas iespējām šajā valstī. Pateicoties mājas lapai funkcionalitātei, informācija tiks regulāri papildināta un apmeklētāji regulāri varēs būt lietas kursā, par aktuālāko piedāvajumu, tieši priekš viņiem.

The goal of qualification work is to create a website „Leisure activities in Latvia”. Task of website is to give its’ visitors wide and detailed information about different types of leisure time activities in Latvia, help to pick an activity type, depending on desires, location and possibilities. Starting with campings, continued by sport complexes and outdoor areas. In this web page registered users can also add entries, by that advertising their businesses, that are connected with leisure activities in this country. Thanks to website’s functionality, information will be regularly updated and visitors will be aware of newest offers specially for them.
Web page : “Recreation opportunities in Latvia”
Keywords: Datorzinātne