Mājaslapa ceļojumu plānošanai un ideju koplietošanai - Barkāns, Kristofers (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darbs “Mājaslapa ceļojumu plānošanai un ideju koplietošanai” apraksta ceļojumu plānošanas tīmekļa lietotnes izstrādi. Tīmekļa lietotne ļauj izveidot ceļojuma plānu, salīdzināt dažādas iespējas transportam un naktsmītnēm, izveidot sarakstu ar lietām ko nepieciešams ņemt līdzi un ļauj plānu koplietot ar ceļabiedriem. Lietotne izstrādāta programmēšanas valodā Python izmantojot Flask ietvaru. Karšu attēlošana tiek veikta izmantojot JavaScript un Google Maps JavaScript API. Dati tiek glabāta Postgres v15 datubāzē.

The Qualification work "A website for travel planning and idea sharing" describes the development of a travel planning website. The website allows you to create a travel plan, compare different options for transport and accommodation, create a list of things you need to take with you and share the plan with your travel companions. The website was developed using Python programming language with Flask framework. Maps are displayed using JavaScript and the Google Maps JavaScript API. Data is stored in a Postgres v15 database.
A website for travel planning and idea sharing
Keywords: Datorzinātne; Python; API; Postgres; Flask; JavaScript