Bauskas Kultūras centra pašdarbnieku kolektīvu sistēma - Miglāne, Inita (Latvijas Universitāte, 2016)
Bauskas Kultūras centra pašdarbnieku kolektīvu sistēma ir kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāta sistēma, kurā ir pieejama aktuāla informācija par Bauskas Kultūras centra pašdarbnieku kolektīvu aktivitātēm un jaunumiem. Šajā tīmekļa vietnē iespējams uzzināt detalizētu informāciju par kolektīvu jaunākajiem koncertiem un notikumiem . Tīmekļa vietnes saturu redz visi – gan viesi, gan lapas administrators, gan lapas reģistrētie lietotāji. Bet lapas saturu var rediģēt tikai administrators un sistēmas reģistrētie lietotāji, kuriem ir piešķirta kāda loma. Bauskas Kultūras centra pašdarbnieku kolektīvu sistēmas mājas lapa ir pieejama jebkuram tās apmeklētājam. Ir vajadzīgas tikai pamata zināšanas datora un interneta lietošanā, lai izmantotu šis tīmekļa vietnes piedāvātās funkcijas. Kvalifikācijas darba dokumentācijā aprakstītas galvenās funkcionālās prasības un to projektējums, plānotā izstrādes laika darbietilpība, sistēmas izstrādes gaita un koda fragmenti.

Bauska Culture centre amateur group system is a system which was designed as qualification work which includes the most urgent information about Bauska Culture centre amateur groups events and news. In this website you can find out detailed information about collective’s recent concerts and events. Website content is visible to all - the guests, the page administrator and the registered users. But the content of the page can be edited only by the administrator and registered users, who are assigned to a specific role. Bauska Culture centre amateur group system website is accessible to any visitor. It only requires a basic knowledge of computer and Internet use in order to take advantage of the features offered by the website. Qualification documentation describes the main functional requirements and their design, the planned development of labour-intensive, website development process and developed homepage fragments of code.
Bauska Culture centre amateur group system
Keywords: Datorzinātne; Kvalifikācija; darbs; sistēma; vietne