Interaktīvais resursu noslodzes kalendārs - Lazdiņa, Iveta (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt Interaktīvu resursu plānošanas kalendāru – tīmekļa lietojumprogrammu, kas palīdzēs pārvaldīt resursus, kā arī reģistrēt pacientu pierakstu pieteikumus. Izstrādātam produktam ir jābūt viegli un intuitīvi lietojamam, piedāvājot tādas funkcijas kā pierakstu veidošana, to ievietošana kalendārā, individuāla uzdevumu saraksta veidošana un citas.

The aim of the qualification paper is to develop an Interactive Resource Planning Calendar, namely a web application that will help to manage resources as well as record patient appointments. The developed product should be easy and intuitive to use, offering following features: creating appointments and tasks, adding them in the Calendar, creating an individual schedule, and other features.
Interactive Calendar for Resource Load
Keywords: Datorzinātne; kalendārs; pieraksts; darbalaiks; calendar; appointment