Plantae officinales oder Sammlung officineller Pflanzen, Tome II [...Sammlung offizineller Pflanzen] - Henry, Aimé (bei Arnz & Comp., 1828)
Attēlu sējuma 2. daļa ar filigrāni ar roku izkrāsotām litogrāfijām.
Plantae medicinale oder Sammlung offizineller Pflanzen
Sammlung offizineller Pflanzen
Izdevums bez titullapas, autors-ilustrators A. Henry uzrādīts tikai uz grāmatas iesējuma muguriņas. Augu nosaukumi pie attēliem doti tikai latīņu valodā.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology::Organism biology; Research Subject Categories::MEDICINE::Physiology and pharmacology::Pharmacological research::Pharmacology; Botānika, medicīniskā; Medical plant; Botany, medical; Plantae medicinale; Ārstniecības augi; Augi, ārstniecības