Sistēmas "Ārsta Birojs" stacionārkartes lietotāja saskarnes uzlabojumi - Dūda, Dzintars (Latvijas Universitāte, 2016)
Sistēmas “Ārsta Biroja” moduļa “Stacionārkarte” lietotāja saskarnes uzlabošana ir daļa no darba autora praktizēšanās vietas projekta “Lietotāja saskarnes uzlabojumi”. Projekta mērķis ir uzlabot grafisko lietotāja saskarni, veicināt moduļu ātrdarbību un radīt lietotājam draudzīgāku vidi. Modulis “Stacionārkarte” nodrošina sistēmas lietotāju ar iespēju elektroniski saglabāt stacionēšanās datus, labot jau iepriekš izveidotās stacionēšanās datus, kā arī piesaistīt elektronisku čeku, kurā ir apkopotas visas stacionēšanas laikā veikto manipulāciju cenas. Atslēgvārdi: Medicīna, “Microsoft” tehnoloģijas, Stacionārkarte, hospitalizācija.

Improvements of systems “Ārsta Birojs” module “In patient card” form “In patient card” user interface is part of authors place of practice project “Improvements of user interface”. Projects goal is to create user-friendly environment and improve response time of modules. Module “In patient card” provides systems users with the ability to electronically maintain hospitalization data. Keywords: Medicine, Microsoft technologies, in patient card, hospitalization.
Systems "Ārsta Birojs" improvements of In-patient Health Record user interface
Keywords: Datorzinātne; Medicīna; "Microsoft" tehnoloģijas; stacionārkarte; hospitalizācija