Personāla atlases sistēma - Savicka, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2018)
Šīs dokuments ir kvalifikācijas darba ietvaros izstrādātas tīmekļa personāla atlases lietotni Recruiting dokumentācija, kas ietver sevī prasību specifikāciju, projektējumu, testēšanas dokmentāciju, kā arī konfigurācijas pārvaldību un darbietilpības novērtējumu. Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt tīmekļa lietotni, kas var nodrošināt uzņēmumiem iespēju vienkāršāk un atrāk apstrādāt pieteikumus uz vakancēm. Lietotne izstrādāta, izmantojot Microsoft ASP.NET Core 2.0 atvērtā koda tīmekļa ietvaru.

This document is the full documentation for Recruiting web-based recruitment system, which was developed as a capstone project, the documentation includes software specification, design documentation, testing scenarios, as well as configuration management and labour evaluation. The aim of this capstone project is to create a web-based system, which will allow organizations to simplify and quicken staff recruitment processes, using Microsoft’s ASP.NET Core 2.0 open-source web framework.
Recruitment system
Keywords: Datorzinātne; ASP.NET Core; C#; Entity Framework; recruitment; web site