Bibliotēkzinātnes un informācijas zinātnes sekcija: tēžu krājums - Latvijas Universitātes 80. starptautiskā zinātniskā konference (LU Akadēmiskais apgāds, 2022)
Analizējot publikācijas par vismaz pēdējiem desmit gadiem, redzams, ka dominējošie temati veido nozares intelektuālo struktūru. Ir stabilie pētījumu temati: informācijpra tība, citēšanas analīze, digitālās bibliotēkas, informācijas resursu pārvaldība, un jaunie temati: sociālie mediji, datu analīze, lielie dati, algoritmi, tekstu analīzes tehnoloģijas
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; izdevējdarbība; simboliskās bibliotēkas; izglītība - bibliotēkzinātne un informācijas zinātne; bibliogrāfiskais rādītājs; studentu diplomdarbi (1920-1944); LU vēsture; LU Bibliotēka