Jauktais koris "DeCoro" - Alekšūne, Ilze (My University, 2014)
Ieskats Latvijas Universitātes jauktā kora „”DeCoro” vēsturē un radošajā darbībā. Publikācija iekļauta LU Bibliotēkas veidotajā virtuālajā izstādē "Pēc 6 mirkļiem 100 gadi".
Keywords: Jauktais koris "DeCoro"; Jauktais koris; Diriģenti; LU mākslinieciskā pašdarbība