Daži pētījumi par telpas ruletēm - Grinbergs, Emanuels (My University, 1933)
Darbs kvalificēts kā Kandidāta darbs, Konkursa darbs, iesniegts LŪ, Matēmatikas nodaļai 1933. g. 14. augustā. Stud. math. Emanuels Grünbergs, Matr. 14875. Motto "Patientia vincet." Disertācijā 143 lpp. Publicējam bez pilnā teksta arī disertācijas ievadu.
Keywords: differential geometry, osculation