Tiesu prakses veidošana - Latvijas Universitāte. Juridiskā fakultāte (Latvijas Universitāte, 2001)
Krājums sastāv no četrām nodaļām: 1. Latvijas tiesu prakses vēsture, 2. Tiesu prakse mūsdienās, 3.Satversmes tiesas spriedumi, 4. Eiropas Savienības tiesu prakse.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Procedural law; Tiesu prakse; Satversmes tiesas spriedumi; Eiropas Savienības tiesu prakse; Court practise