OpenFlow komponenšu risinājumi - Liparts, Arnis (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darba nosaukums ir „OpenFlow komponenšu risinājumi”. Darbā tiek aprakstīta programmatūras definētā tīklošana,OpenFlow protokols un tā komponentes, kā arī tās tiek pārbaudītas virtuālā testa un reālā darba vidē.

The title of the bachelor work is „OpenFlow component solutions”. The work describes Software defined networking, OpenFlow protocol and it’s components, and after that they are tested in virtual test environment and in physical working environment.
OpenFlow component solutions
Keywords: Datorzinātne; SDN; OpenFlow; Controllers; Mininet