Vadīšanas sistēmas pilneidošana uzņēmumā "VG KVADRA PAK" - Jirgensone, Linda (Latvijas Universitāte, 2015)
Maģistra darba „Vadīšanas sistēmas pilnveidošana uzņēmumā „VG KVADRA PAK”” mērķis ir novērtēt a/s «VG KVADRA PAK» vadīšanas sistēmu un izstrādāt uzņēmuma vadīšanas sistēmas pilnveidošanas priekšlikumus. Darba pirmā nodaļa sniedz ieskatu par saimniekošanu ietekmējošajiem faktoriem un vadīšanas īpatnībām mūsdienās. Otrajā nodaļā dots uzņēmuma „VG KVADRA PAK” vispārējs raksturojums, tā darbības specifika, organizatoriskā struktūra un organizācijas kultūra. Trešajā un ceturtajā nodaļā sīkāk analizētas plānošanas un motivēšanas funkcijas, izvērtētas uzņēmumā „VG KVADRA PAK” esošās plānošanas un motivēšanas sistēmas un sniegti priekšlikumi to pilnveidošanai. Darba apjoms ir 85 lpp, ietvertas 4 nodaļas, 10 apakšnodaļas, 18 attēli, 5 tabulas, 1 pielikums. Izmantoti 36 literatūras avoti. Atslēgvārdi: vadīšana, stratēģija, plānošana, plānu sistēma, motivēšana, organizācijas kultūra.

The goal of the Master thesis „Management system improvement at company „VG KVADRA PAK”” is to evaluate the management system at a/s «VG KVADRA PAK» and develop the system’s improvement proposals. The first chapter of the thesis gives an overview of factors influencing company work and management peculiarities today. The second chapter describes company „VG KVADRA PAK”, its business specifics, organizational structure and corporate culture. The third and the fourth chapter analyze planning and motivation functions, evaluate the planning and motivation systems at „VG KVADRA PAK” and gives proposals for their improvement. The thesis consists of 85 pages, 4 chapters, 10 subchapters, 18 figures, 5 tables, 1 annex. 35 literature sources have been used. Keywords: management, strategy, planning, plan system, motivation, corporate culture.
Management system improvement at enterprise "VG KVADRA PAK"
Keywords: Vadībzinātne; vadīšana; stratēģija; plānošana; plānu sistēma; motivēšana