Dokumentu pārvaldības sistēmas struktūra un pielietošanas iespējas Alfresco vidē. - Rudzāts, Guntars (Latvijas Universitāte, 2010)
Tiks izklāstīta Alfresco sistēmas uzbūve, funkcionalitāte, savietojamība ar citām lietojumprogrammatūru platformām, kā arī Alfresco pielietojums ikdienas darbā. Pētījumā tiks atspoguļota dokumentu mapju struktūra un datņu aprites ceļi. Sistēmas struktūras aprakstā veikšu ieskatu Alfresco repozitorija un tā funkciju uzbūvē, kas ir pamats šīs sistēmas pilnvērtīgai funkcionēšanai. Lai pierādītu šīs sistēmas praktisko nozīmi, veikšu vispārīgu ieskatu arī citu dokumentu pārvaldības sistēmu sniegtajos pakalpojumos. Praktiskajā daļā veikšu Alfresco lietojumprogrammatūras sagatavošanu reālam uzņēmuma darbam. Kvalifikācijas darbam ir 45 lappuses, tajā ir 2 tabulas un 15 attēli. Darba atslēgvārdi: Alfresco, dokumentu pārvaldības sistēma, uzņēmuma satura vadība, atklātā pirmkoda programmatūra.

Alfresco system structure, functionality, compability with other applications of software platforms, and its daily use will be discussed. This research will deal with the structure of document folders and thetraffic of files. The description of system structure will illustrate the Alfresco repository and its functions which is the basis of this system’s functioning. To demonstrante this system’s practical importance, the service offered by other document management systems will be briefly introduced. The practical part will deal with preparing the Alfresco business applications software to a real enterprise work. Work consists of 45 pages including 2 tabeles and 15 pictures. Keywords: Alfresco, document management system, business content management, open source software.
Document management system's structure and improvement possibilities using Alfesco.
Keywords: Datorzinātne