Atdalāmības aksiomas L-netriktās topoloģiskās telpās - Bullīte, Ieva (Latvijas Universitāte, 2023)
Darbs veltīts atdalāmības aksiomām nestriktās topoloģiskās struktūrās. Aprakstītas fazificētas topoloģijas struktūras un L-nestriktas topoloģijas konstrukcijas, kas realizētas ilustratīvos piemēros. Aplūkotas atdalāmības aksiomas, kuras raksturo klasisko punktu atdalāmību fazificētās topoloģiskās struktūrā, kā arī L-nestriktā topoloģijā.

The thesis is devoted to the separation axioms in fuzzy topological structures. It describes fuzzifying topological structures and L-fuzzy topological structures, that are realized by illustrative examples. Separation axioms describing the separability of crisp points in a fuzzifying topological structure as well as in an L-fuzzy topology are considered.
Axioms of seperation in L-fuzzy topological spaces
Keywords: Matemātika; Topoloģija; Atdalāmības aksiomas; L-topoloģija; L-nestrikta topoloģija