SHIPCO transport darbība starptautiskajā loģistikas pakalpojumu tirgū - Puķītis, Turaids (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba „Shipco Transport darbība starptautiskajā loģistikas pakalpojumu tirgū” darba mērķis ir balstoties uz iegūto informāciju par uzņēmumu un tajā esošajām problēmām kā arī transporta tirgū kopumā, izstrādāt priekšlikumus SIA „Shipco Transport” darbības organizācijai un optimizācijai kravu pārvadājumu jomā. Darba gaitā teorētiskajā daļā ir apskatīts loģistikas definējums, kā arī ir dots ieskats Latvijas loģistikas pakalpojumu tirgū. Praktiskajā daļā autors analizēja uzņēmuma iekšējo un ārējo vidi un uzņēmuma sniegtos pakalpojumus tirgū. Darbs sastāv no 82 lappusēm, 3 nodaļām, to papildina 3 tabulas, 23 attēli, un 2 pielikumi. Darba izpildei izmantoti 43 literatūras avoti.

The aim for Bachelor’s degree work „Shipco Transporti in the international logistics service market” , basing on the gathered information about the problems of the company as well as the information about the problems in the market of logistics services, is to develop proposals for „Shipco Transport” LTD and it’s organization and optimization of work in the field of cargo shipping. In the bachelors degree work in the theoretical part of the work author analyses the definiton of logistics as well as a look in the logistics service market in Latvia. In the practical part author has analized the company’s inner and outer environment and the offered services by the company. Bachelor’s degree work consists of 82 pages, 3 chapters, with 3 tables, 23 pictures and 2 attachements. In the work was used 43 different reference sources.
SHIPCO transport in the international market of logistics services
Keywords: Vadībzinātne