Rehķinaschanas pamahzischana, zik semneeku-ļaudim waijaga [Rēķināšanas pamācīšana, cik zemnieku-ļaudīm vajaga] - Vāgners, Frīdrihs Vilhelms; Wagner, Fritz Wilhelm (Steffenhagens un dēls, 1843)
Bibliogrāfiskās ziņas: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 : kopkatalogs. Rīga : Latvijas Nacionālā bibliotēka, 1999, Nr. 1785.
Rēķināšanas pamācīšana, cik zemnieku-ļaudīm vajaga
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS; Aritmētika; Agrīnie darbi līdz 1900; Aritmētikas pamati; Matemātika. Mācīšana un mācīšanās; Mācību literatūra; Mācību grāmatas