“Pakalpojumu cenu politikas ietekme Kultūras pārvaldes piedāvājumu rentabilitātes paaugstināšanai Smiltenes novadā” - Avota, Anda (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba nosaukums – Pakalpojumu cenu politikas ietekme Kultūras pārvaldes piedāvājumu rentabilitātes paaugstināšanai Smiltenes novadā. Kvalifikācijas darba autore – Anda Avota. Kvalifikācijas darba mērķis – Analizējot cenu politiku, izvērtēt Kultūras pārvaldes piedāvāto pasākumu rentabilitāti un sniegt priekšlikumus Smiltenes novada Kultūras pārvaldes piedāvāto pasākumu rentabilitātes paaugstināšanai. Kvalifikācijas darbā ir 65 lapas. Kvalifikācijas darba struktūra: Darbs sastāv no teorētiskās daļas un empīriskās daļas, no 8 secinājumiem 2 priekšlikumiem. Darbā ievietoti 22 attēli un 3 tabulas, 2 formulas. Darba bibliogrāfiskajā sarakstā ir 27 literārie avoti. Darbam pievienoti 8 pielikumi.

Title of qualification paper - Impact of service pricing policy on increasing the profitability of Cultural Service proposals in Smiltene region. Author of the qualification paper - Anda Avota Objective of the qualification work - To analyze the pricing policy, to evaluate the profitability of the activities proposed by the Cultural Board and to propose proposals for increasing the profitability of the measures proposed by the Smiltene Regional Cultural Department. The qualification paper has 65 pages. Structure of the qualification paper: The work consists of the theoretical part and the empirical part, from 8 conclusions to 2 proposals. The work contains 22 pictures and 3 tables, 2 formulas. The bibliography of the work has 27 literary sources. 8 attachments added to the work.
Impact of service pricing policy on increasing the profitability of Cultural Service proposals in Smiltene region
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; Pakalpojumu; cenu; politikas; ietekme; un rentabilitātes