Zvanu centra klienta das - Logins, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2016)
Ikdienas darbs nav iedomājas bez saziņas ar saviem biznesa klientiem, tāpēc attīstoties tehnoloģijām attīstās arī veids, kā tiek glabāti klientu dati, padarot tos ērti lasāmus un viegli pieejamus. Zvanu centra klienta datu apstrādes sistēma piedāvā vienotu un pārskatāmu risinājumu uzņēmumiem, kam ir savi privātie zvanu centri, glabāt klientu datus vienotā sistēmā un ļaut ar tiem darboties zvanu centra operatoriem. Sistēma nodrošina lietotāju un tiesību pārvaldības funkcionalitāti sistēmā, sistēmas lietotāju darbību reģistrāciju, sistēmas kopēju klasifikatoru izveidi un pielietojumu, katram reģionam piesaistītu aģentu, dažādu kampaņu izveidi, klientu kontaktinformācijas glabāšanu, kā arī atskaišu veidošanu un sarakstu iegūšanu par kampaņai un aģentam piesaistītiem klientiem. Sistēmas dati tiks glabāti serverī, kam piekļūt varēs tikai ar atbilstošām atļaujām. Sistēma ļaus operatoram darboties ar uzņēmuma klientu sarakstu, pievienojot jaunus vai labojot jau esošus datus par tiem. Sistēmas administratora loma būs pārvaldīt atlikušās sistēmas sadaļas, kur operatoriem pieeja ir liegta.

One could not imagine daily work without communication with the business customers; while technologies are developing, a way of customers’ data storage evolves as well, where the data are readable conveniently and accessible easily. Data-processing system of the call centre offers a united and transparent solution for entrepreneurships, which have their own call centres - to save customer data in a united system and allow the operators of the call centre to operate with them. The system provides the user and functionality of rights management in the system, registration of the actions of the system users, creation of common classification and its application, an agent attracted to each region, creation of different campaigns, storing of customer contact information, reporting and obtaining of lists on customers attracted by the campaign and agent. The system data will be stored in the server accessible with a corresponding permit. The system will allow an operator to operate with a list of company’s customers by attaching new or editing the existing data on them. The role of system administrator will include the management of the remaining sections of the system to which the operators will not have an access.
Call center client das
Keywords: Datorzinātne; Zvanu Centra klientu DAS; Aģentu Pārvaldība; Atskaišu pārvaldība; Darbietilpības apjoms 3 cilvēkmēneši; Testa vide