Tee swehti Ewangeliumi [Tie svēti Evaņģeliumi] - (:unkn) unknown (Jahnis Fridrikks Steffenhagen, 1781)
Kurzemes luterāņu perikopes. To svētu apustuļu grāmatas jeb raksti, stāsti no tās piedzimšanas, mocīšanas, miršanas, piecelšanās un Debesbraukšanas mūsu Kunga un pestītāja Jēzus Kristus, kā arī no tās redzamās sūtīšanas tā cienīgā Svētā gara, un briesmīgās izpostīšanas tās pilsētas Jeruzalemes. Fraktūra, virsrakstā arī Švābahas raksts. Signatūra. Kustods. Tekstā vinjetes. Gotiskajā rakstībā. Bibliogrāfiski aprakstīts: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 / Nr. 371
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Svētās grāmatas; Seniespiedumi. 18. gs.; Agrīnie darbi