Orķestra iekšējā pārvaldības sistēma - Sūrums, Juris Kristaps (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darbā “Orķestra iekšējās pārvaldības sistēma” ir aprakstīta sistēmas moduļu izstrāde. Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt pārvaldes rīku, ar kuru tā lietotāji var vieglāk organizēt orķestra darbību un savstarpējo komunikāciju. Izstrādātā platforma ļauj lietotājiem ātri un ērti pievienot un apskatīt notis, izsūtīt personalizētu paziņojumu epastā un ietver bloga daļu, kura iekļauj organizatoriskās un jaunākās ziņas. Darba ietvaros tika atdalītas sistēmas administratora un lietotātaja interfeisi. Programmas moduļi tika izstrādāti PHP programmēšanas valodā, par pamatu izmantojot “Model-View- Controller” strukturēšanas principu Yii2 ietvarā. Darba dokumentācija sastāv no ievada, vispārējā apraksta, programmatūras prasību specifikācijām un projektējuma apraksta, lietotāja saskarņu projektējuma, testēšanas dokumentācijas.

The qualification work “Orchestra Internal Management System” describes the development of system modules. The aim of this qualification work is to develop a management tool that makes it easier for its users to organize the orchestra's activities and communication with each other. The platform allows users to quickly and easily add and view note sheets, send a personalized email notification and includes a blog section that contains organizational and breaking news. Within the framework of the work, the system administrator and user interfaces were separated. The program modules were developed in PHP programming language, based on the “Model-View-Controller” structuring principle in the framework of Yii2. The working documentation consists of an introduction, general description, software requirements specifications and design description, user interface design, test documentation.
Orchestra internal management system
Keywords: Datorzinātne; Yii2; PHP; MySQL; Interfeiss; MVC