IT pavadzīmju uzskaite web vidē - Siliņa, Inese (Latvijas Universitāte, 2007)
Programma „IT pavadzīmju uzskaite Web vidē” domāta, lai varētu veikt pavadzīmju organizāciju Web vidē. Tā kā visi pavadzīmju dati tiek krāti datu bāzē, uzņēmuma darbinieki var jebkurā brīdī iegūt informāciju par aktuālo preču skaitu un veidu uzņēmuma noliktavā, kā arī veidot atskaites par noteiktiem vai paša darbinieka izvēlētiem laika periodiem. Programmā realizētas sekojošas funkcijas: Lietotāja autorizācija; Lietotāja reģistrācija un to datu labošana; Lietotāju administrēšana; Pavadzīmju ievads, to pārskats, meklēšana un drukāšana; Piezīmju ievade un to administrēšana; Preču un to aprakstu ievade, labošana; Preču, to aprakstu administrēšana; zņēmuma ievade un to datu labošana; Uzņēmumu administrēšana; Atskaites izveide un drukāšana; Atskaišu uzstādījumu pielāgošana; Programmas personalizācija; Datu bāzes saglabāšana pēc pieprasījuma. Programmas izstrādē tiek izmantoti šādi rīki: html, php, javascript, css un mysql.

The Program „IT Waybill accountancy in a www environment” development purpose is organization of Waybill what are input or output from the company. All Waybill data are accumulated in a data base, because enterprise workers can in any moment to make a different record or to review necessary data. The program offers followings functions: User authorization; User registration and data correction; Administration of users; Waybill introduction, review, search and printing; Join of messages and their administration; Product and their descriptions input, correction; Product and their descriptions administration; Company input, data correction; Company administration; Make a report and printing; Reports customize; Program customize; Data base save after a query. Programs in is making utillized followings instruments: html, php, javascript, css and mysql.
IT Waybill accountancy in a www environment
Keywords: Datorzinātne