UAB „Osama Distributors” mārketinga plāna izstrāde Latvijas tirgus apstākļos. - Belavins, Romāns (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba temats ir „UAB „Osama Distributors” mārketinga plāna izstrāde Latvijas tirgus apstākļos”. Darba mērķis ir, pamatojoties uz teorijā sniegtajām atziņām par mārketinga stratēģisko plānošanu un bezalkoholisko dzērienu patērētāju aptauju, novērtēt uzņēmuma „UAB „Osama Distributors” mārketinga stratēģiju Latvijas tirgū un izstrādāt uzņēmuma „UAB „Osama Distributors” mārketinga plānu 2013.gadam. Dotais darbs var būt noderīgs UAB „Osama Distributors” vadītājam, kā arī pārtikas tirdzniecības menedžeriem vairumtirdzniecībā. Bakalaura darbam kopā ir 87 lapas, darbā ir ievietotas 20 tabulas un 29 attēli. Darbam ir pievienoti 8 pielikumi. Literatūras un avotu sarakstā ir 30 avoti.

The theme of the Bachelor Thesis is “Development of the marketing plan for „Osama Distributors” JSC on the Latvian market”. The purpose of the work is to provide an opinion the theory of the strategic marketing planning and consumer survey of soft drinks to assess the company's Osama Distributors JSC marketing strategy on the Latvian market and to develop the company “”Osama Distributor JSC marketing plan for 2013. This work seems to be useful for the board of „Osama Distributors” JSC, as well as for food products wholesale managers. Work ir written on 87 pages, it includes 20 tables, 29 diagrams and 8 appendixes attached. Bibliography of 30 sources.
Development of the Marketing Plan for Osama Distributors UAB on the Latvian Market.
Keywords: Vadībzinātne