Sporta centrs, 2000 - Latvijas Universitāte. Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte (Latvijas Universitāte, 2000)
Sporta centrs ir Latvijas Universitātes Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātes struktūrvienība, kas nodarbojas ar studentu akadēmisku un profesionālu izglītošanu veselības un sporta izglītības specialitātē, organizē un vada visu daudzveidīgo sporta un rehabilitācijas darbu LU, veic zinātniski pētniecisko un metodisko darbu.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Veselības un sporta izglītības centrs; Sports Latvijas Universitātē; Sporta pedagoģija; Veselības sports; Tautas sports; Vieglatlētika; Basketbols; Volejbols; Galda teniss; Handbols; Peldēšana; Cīņas sporta veidi; Ritmiskā vingrošana; Slēpošana; Orientēšanās sports; Šahs; Futbols; Kalnu tūrisms; Health and Fitness Education; Latvian University