Darba organizācija A/S „Latvijas autoceļu uzturētājs”, Valmieras ceļu rajons, Cēsu nodaļā un tās pilnveidošanas virzieni - Majore, Madara (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba mērķis ir novērtēt darba organizācijas līmeni Cēsu nodaļā un izstrādāt priekšlikumus tās pilnveidošanai. Darba mērķu sasniegšanai autore ir izvirzījusi uzdevumus: analizēt Cēsu nodaļas darba saturu un darba īpatnības, noskaidrot darba organizācijas lomu mūsdienu uzņēmumā, novērtēt darba dalīšanu un darba apstākļus Cēsu nodaļā un analizēt profesionālās attīstības vadīšanu Cēsu nodaļā un izstrādāt tās pilnveidošanas virzienus. Darbā autore raksturo uzņēmuma darbības saturu, uzņēmuma mērķus un uzdevumus, svarīgākos darba rezultātu raksturojošos rādītājus. Darba nodaļās tiek noskaidrota darba organizācijas loma mūsdienās, novērtēta darba dalīšana, darba drošība un darba apstākļi Cēsu nodaļā, analizēta profesionālā attīstība, apmācības veidi un metodes, kā arī tiek analizēts darbinieku vērtējums saistībā ar personīgo attīstību.

Bachelor’s work goal is to evaluate the level of work organization in Cesis department and to develop proposals for development. Work objectives author has set tasks: to analyze the content of the Cesis department and work characteristics, work to clarify the role of organizations in today's business, to evaluate the division of labor and working conditions of Cesis chapter and analyze the professional development of management Cesis chapter and draw up the directions for improvement. In bachelor work the author describes the content of the company, the company's goals and objectives, key performance indicators characterizing. Working chapters explores the role of work organization, nowadays, evaluated job sharing, job security and working conditions in Cesis department, analyzes the professional development, training and techniques, as well as analyzes of staff assessment of the personal development.
Labour Organization A/S "Latvijas autoceļu uzturētājs", Valmieras ceļu rajons, Cēsu nodaļā and their development directions
Keywords: Vadībzinātne