5-6 gadu vecu bērnu sadarbības veicināšana izmantojot Montesori materiālus matemātikā pirmsskolas izglītības iestādē - Skukauska, Mariolla (Latvijas Universitāte, 2020)
Darba nosaukums: 5-6 gadu vecu bērnu sadarbības veicināšana izmantojot Montesori materiālus matemātikā pirmsskolas izglītības iestādē. Darba autors: Mariolla Skukauska Darba apjoms: 52 lpp. Darbs sastāvs no ievada, 5 nodaļām, nobeiguma, izmantotās literatūras saraksta ar 34 avotiem, 2 pielikumiem. Pētījuma mērķis: izpētīt 5-6 gadu vecu bērnu sadarbības veicināšanu izmantojot Montesori materiālus matemātikā. Pirmajā nodaļā teorētiski analizētas sadarbības, balstoties uz Lieģenieces, Šponas, Dzintares un citu autoru darbiem. Otrajā nodaļā raksturoti Montesori materiāli, izmantojot Montesori, Sorokova, Hiltunena un citu autoru darbus. Trešajā nodaļā dots 5-6 gadu vecu bērnu raksturojums. Ceturtajā nodaļā aprakstīta pedagoģiskā pieredze bērnu sadarbības veicināšanā, izmantojot Montesori materiālus matemātikā. Piektajā nodaļā aprakstīta 5-6 gadus vecu bērnu sadarbības veicināšana, izmantojot Montesori materiālus.

Article title of work: Promoting cooperation of 5-6 years old children using Montesory materials for math at pre-school education. The author of work: Mariolla Skukauska Workload: 52 page. Work consist from introduction, 5 chapters, conclusion, list of used literature - 34 sources, 2 attachments. Objective of the study: To explore the 5-6 years old children promoting cooperation using Montesory materials for math at pre-school. The first chapter to analyze cooperation skills based on Liegeniece, Spona, Dzintare and other authors works. The second chapter to characterize Montesory materials using Montesory, Sorokova, Hiltunen and other authors works. The third chapter characteristics of 5-6 years old children. The fourth chapter to write about promoting children cooperation skills agined by pedagogical experience using Montesory materials for teaching math. The fifth chapter to write the promotion of cooperation between 5-6 year old children using Montesory materials.
Promoting cooperation of 5-6 years old children using Montesory materials for math at pre-school education
Keywords: Pedagoģija; sadarbības; veicināšana; Montesori materiāli; matemāikā; 5-6 gadus veci bērni