Protokolu aizpildes un apskates tīmekļa lietotne - Siks, Paulis Kristofers (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāts paskaidrojošais teksts, kas atspoguļo darba objektu un pats objekts - pretendenta patstāvīgi izstrādāts programmatūras produkts Protokolu aizpildes un apskates tīmekļa lietotne (“PAATL”). PAALT ir protokolu aizpildes sistēma ar vairākiem uzņēmuma vajadzībām specifiskiem laukiem, iespēju lietotājam aizpildīt protokola laukus par vairākiem objektiem vienā protokolā, melnrakstu funkcionalitāti un pabeigto protokolu apskati. Programmatūra izstrādāta kā daļa no lielāka projekta uzņēmumā AS “Putnu fabrika Ķekava” ar mērķi digitalizēt protokolu aizpildes procesu. Izstrāde tika veikta izmantojot kanban spējo izstrādes metodoloģiju.

As part of the qualification work, an explanatory text was developed that reflects the object of the work and the object itself - the applicant's independently developed software product “Protokolu aizpildes un apskates tīmekļa lietotne” ("PAATL"). PAALT is a protocol filling system with several fields specific to the company's needs, the possibility for the user to fill fields for several objects in one protocol, draft functionality, and review of completed protocols. The software was developed as part of a larger project in the corporation "Putnu fabrika Ķekava" with the aim of digitalizing the protocol filling process. Development was done using the kanban development methodology.
Protocol filling and viewing web application
Keywords: Datorzinātne; protokols; darbietilpība; digitalizācija; tīmekļa lietotne