Ieskats akadēmiskās paukošanās nodarbībā: video - Briška, Kristaps; Rubenis, Rūdolfs; Šļaukstiņš, Valdimārts; Tenbergs, Atis; Riekstiņš, Artūrs; Malakovskis, Ģirts; Agriņš, Deivids; Vecvagars, Mārtiņš (LU Muzejs, 2021)
Video uzņemts 2021. gada decembra mēneša priekšmeta "Akadēmiskās paukošanās inventārs" ietvaros, lai iepazīstinātu interesentus, kā strādā akadēmiskā paukošanās praksē. Latviešu studentu korporācija Latvia sniedza atbalstu LU Muzejam video uzņemšanā, piesaistot aktīvākos un labākos paukotājus.

The video was filmed in the framework of the December 2021 item “Academical fencing equipment” in order to show how academical fencing works in practice. Latvian student fraternity Latvia provided support for the Museum of the University of Latvia in video reception.
Keywords: Latviešu studentu korporācija "Latvia"; Paukošana; Goda lietas; Akadēmiskā dzīve; Student fraternities; Fencing; Honnor principles; Academical life; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Sports; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History