Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitātē aizstāvētās disertācijas, 1964-1967: bibliogrāfisks rādītājs - Gailītis, Harijs (P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte, 1969)
Bibliogrāfija dod pārskatu par 1964.-1967.g. periodā P. Stučkas Latvijas Valsta universitātē aizstāvētajām kandidāta un doktora disertācijām, kā ari par tām disertācijām, ko šai laikā universitātes pasniedzēji aizstāvējuši citās PSRS augstākās mācību iestādēs un zinātniski pētnieciskos institūtos. Bibliogrāfijas mērķis ir informēt par universitātes zinātnisko darba gaitu un sakariem minētajā laika periodā.
Диссертации, защищенные в Латвийском государственном университете им. Петра Стучки, 1964-1967: библиографический указатель
Teksts paralēli latviešu un krievu valodā
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes disertācijas - bibliogrāfiskais rādītājs; P. Stučkas Latvijas Valsts universitātes disertācijas - bibliogrāfiskais rādītājs; Filozofija - bibliogrāfiskais rādītājs; Vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Ekonomika - bibliogrāfiskais rādītājs; Tiesību zinātne - bibliogrāfiskais rādītājs; Fizika - bibliogrāfiskais rādītājs; Matemātika - bibliogrāfiskais rādītājs; Ģeogrāfija - bibliogrāfiskais rādītājs; Bioloģija - bibliogrāfiskais rādītājs; Pedagoģija - bibliogrāfiskais rādītājs; Filoloģijas zinātnes - bibliogrāfiskais rādītājs; University of Latvia; History of the University of Latvia; Bibliogrāfiskie rādītāji