Microsoft Teams virtuālā asistenta administratīvais portāls - Kalvītis, Roberts (Latvijas Universitāte, 2023)
Sistēmai “Microsoft Teams virtuālā asistenta administratīvais portāls”, kas ir veidots, kā kvalifikācijas darbs. Sistēma paredzēta kā papilinājums Microsoft Teams lietotnei “Intervy”, kas ļauj lietotājiem pārvaldīt savu organizāciju šīs lietotnes ietvaros. “Microsoft Teams virtuālā asistenta administratīvais portāls” ļauj lietotājiem pārvaldīt Microsoft Teams komandas, mainot viktorīnu izsūtīšanas grafiku, veidot savas viktorīnu pakas, kuras tiktu izsūtītas citiem lietotājiem, redzēt līderu saraksta vēsturi. Sistēma paredzēta arī organizācijas analītikas apskatīšanai, kas ļauj dziļāk izprast lietotāju zināšanu līmeni kādā konkrētā jautājumā, vai arī redzēt lietotāju aktivitāti. Analītikā ir arī iekļautas viegli uztveramas diagrammas. Lietotājiem ir arī iespēja pievienot jaunus administratorus, kas varētu izmantot šo sistēmu.

Qualification paper “Administrative portal of Microsoft Teams virtual assistant” is a system that is meant as an addition to Microsoft Teams application “Intervy”. “Administrative portal of Microsoft Teams virtual assistant” is a website where users can manage their Microsoft Teams teams by changing their quiz schedule and language, it allows users to make their own quizzes, that can later be sent out to all of organization’s users. Users can see leader board history, to see which is the luckiest user. Analytics is also a part of this system all sort of data can be seen about users knowledge, activity or even diagrams. Users can also add new organization administrators who can then use all of the systems benefits.
Administrative portal of Microsoft Teams virtual assistant
Keywords: Datorzinātne; Microsoft Teams; ASP.NET 6; tīmekļa sistēma; administratoru portāls; C#