Uzņēmuma „X” darbinieku lojalitāte pret uzņēmumu un apmierinātība ar darbu - Bogdane, Ieva (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darbā ir izpētīta uzņēmuma „X” darbinieku lojalitāte pret uzņēmumu un apmierinātība ar darbu. Kā pētījuma mērķis izvirzīts: analizējot literatūru un veicot praktisko pētījumu noteikt, cik lojāli ir uzņēmuma „X” darbinieki pret uzņēmumu un kāda ir darbinieku apmierinātība ar savu darbu tajā. Darbā iekļauta informācija par to, kas ir darbinieku lojalitāte un kā to uzņēmums var iegūt, kā arī raksturotas lojāla darbinieka pazīmes. Apskatīta teorija par apmierinātību ar darbu. Pētījuma rezultātā noskaidrots, ka uzņēmuma „X” darbinieku lojalitāte pret uzņēmumu un apmierinātība ar darbu ir viduvēja. Autore izvirzījusi 15 galvenos secinājumus, kā arī priekšlikumus, lai uzlabotu situāciju uzņēmumā „X”. Darba apjoms ir 93 lapaspuses, kur ietilpst 2 pielikumi. Kopējais tabulu skaits darbā ir 65 tabulas un 32 attēli. Bakalaura darbu paredzēts izmantot uzņēmuma „X” darbinieku situācijas uzlabošanai.

In bachelor work are a probed enterprise „X” loyalty of workers against an enterprise and satisfaction with work. As a research purpose pulled out: analyzing literature and executing the practical research to determine, how loyal are enterprise „X” workers against an enterprise and someone is satisfaction of workers with its work in it. In this bachelor work is included information about, what is loyalty of workers and how the enterprise management can get it, and also the signs of a loyal worker are characterized. A theory is examined for satisfaction with work. In a research result found out, that enterprise „X” loyalty of workers against an enterprise and satisfaction with work is mediocre. An author pulling out the 15 main conclusions, as also suggestions, that improve a situation in an enterprise „X”. A work volume is 93 pages, in witch are 2 appendixes. The general amount of tables in work is 65 tables and 32 images. Bachelor work foreseen to utilize enterprise „X” situation of workers improve.
The enterprise "X" loyalty of workers against an enterprise and satisfaction with work
Keywords: Vadībzinātne