Uzņēmuma reģistrācijas sistēmas klienta puses izstrāde mikroservisu arhitektūrā - Štorha, Zane (Latvijas Universitāte, 2018)
Uzņēmuma reģistrēšanas sistēma ir tīmekļa lietojumprogrammatūra, kuras pamata funkcionalitāte ir nodrošināt lietotājam ērtā un draudzīgā veidā reģistrēt savus uzņēmumus. Tā sevī ietver pašapkalpošanās reģistrācijas procesu, kas aizstāj rakstisku veidlapu iesniegšanu, gala procesā uzģenerējot gatavu dokumentu no ievadītajiem datiem. Klienta puses izstrāde ir realizēta lietojot Angular5, Angular Material un Bootstrap ietvarus. Lietotāja saskarnes testēšanai tiek izmantots jau Angular ietvarā iekļautie testēšanas rīki Selenium, Protractor un Jasmine Programmatūra izstrādāta, izmantojot mikroservisu arhitektūru, ka arī konteinerizētu izpildes vidi (Docker, Kubernetes).

Enterprise registration system front-end development in microservice architecture. Enterprise registration system is a web site which helps clients to register their enterprise in very easy and convenient way. It consists of self service registration process which replace traditional paper format application forms and generates a document from entered data. For Front-end development author used Angular 5, Angular Material and Bootstrap frameworks. User Interface is tested by using implemented Angular tools – Jasmine, Protractor, Selenium. Project is based on microservice architecture and containerized environment.
Enterprise registration system front-end development in microservice architecture
Keywords: Datorzinātne; Angular; Agile; DevOps; Docker