Interneta piegādātāja bezvadu tīkla infrastruktūras optimimizācija - Vilcāns, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darbs „Interneta piegādātāja bezvadu tīkla infrastruktūras optimizācija” ir apraksts par bezvadu tīkliem un to optimizāciju vienā no apkalpojamajiem rajoniem kur ir izveidots uzņēmuma bezvadu tīkls. Galvenais mērķis ir optimizēt esošo tīklu mūsdienu bezvadu tīkla standartiem un prasībām nodrošinot klientiem kvalitatīvu, visur pieejamu un ātru interneta pieeju rajonos kur kabeļu tīkls nav iespējams. Darbā tiek realizēta optimizācija no 802.11 a standarta bezvadu tīkla iekārtām uz uzņēmuma UBNT 802.11 n standarta iekārtām un apskatīta to uzstādīšana, iestatīšana, uzraudzīšana un klientu, iekārtu piesaistīšana. Atslēgvārdi: Bezvadu tīkls, Infrastruktūra, Optimizācija, Apraides Punkts, Punkts-Punkts raidītāji, Standarts 802.11 n.

In this qualification work “Wireless network infrastructure optimization at internet provider company" is a description about the wireless networks and the optimization served in one of the areas where there is a provider wireless network. The main objective is to optimize the existing network with today's wireless networks standards and requirements by providing customers with qualitative, accessible and fast internet access to areas where cable networks cannot be built. In this work is realized optimization of wireless network from 802.11 a standard to companies UBNT 802.11 n standard wireless network devices and deals with the installation, setup, monitoring and adding a customer, devices to wireless network. Keywords: Wireless network, Infrastructure, Optimization, Acces Point, Point to Point transmitters, Standard 802.11 n.
Wireless network infrastructure optimization at internet provider company
Keywords: Datorzinātne