Projekts Mazumtirdzniecības apģērba veikala "COLOR COOL" dibināšanas - Teivāne, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2014)
Tiks izveidots mazumtirdzniecības apģērbu veikals ”Color cool”, kurā sievietes varēs iegādāties modīgu apģērbu par salīdzinoši zemām cenām un augstu kvalitāti. Darba mērķis ir izpētīt mazumtirdzniecības apģērba nozari, lai veikals Color Cool divu gadu laikā iegūtu atpazīstamību, sava turpmākā zīmola ražošanai. Uzņēmums ir izveidojis mērķus, kurus ir vēlme sasniegt, attīstoties uzņēmuma saimnieciskajai darbībai. Lai sasniegtu mērķi uzņēmums plāno veikt uzdevumus, konkrētā laika periodā: -Izzināt klientu vēlmes apvienojot to ar aktuālākajām modes tendencēm; -Gada laikā papildināt produkciju ar aksesuāriem; -Izveidot efektīvu mārketinga plānu, palielinot popularitāti; Ilgtermiņa mērķis ir iekarot Baltijas mazumtirdzniecības apģērbu tirgu 10. gadu laikā un 15.gadu laikā ražot pašu zīmola apģērbu 15.gadu laikā. Darbs sastāv no 8 nodaļām un 16 apakšnodaļām. Mazumtirdzniecības apģērba nozares izpētes apjoms ir 70 lpp, ieskaitot pielikumu. Veicot izpēti tika apkopotas 12 tabulas, tika apsk

Will be established a retail clothing store Color Cool, where women will be able to purchase a stylish clothing at a low price and high quality. The aim is to explore the retail industry for clothing shop Color Cool, that in a two years of comercial activity obtain recognition. In a longer time of succesful activity it could product their own collection of clothes. The company has established goal, for to achieve the development of the company's business activity. To reach the goal, company has been made assignments: - To realize desires of the potential customers by offering the most preferable output; - During the year, supplement products with accessories ; - By successful management of marketing, creat recognition; In a longer period of time Conquer the Baltic retail clothing market in 10th years and produce cmpany’s own brand of clothing in 15th years. The thesis consists of 8 chapters and 16 sub-sections. Research of retail clothing sector consist of 82 pages, including annexe
Project Establishment of retail clothing store "COLOR COOL"
Keywords: Finanses un kredīts