Vadītāju vadības lomu novērtējums uzņēmumā SIA "DKD". - Tomiņš, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darba tēma ir “Vadītāju vadības lomu novērtējums uzņēmumā SIA DKD”. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz pieejamo informāciju, par vadības lomām un pētījumā iegūto datu analīzi, pilnveidot vadītāja vadīšanas pieejas organizācijā, identificējot nepilnības vadītāju lomu izmantošanā. Darba mērķa sasniegšanai autors izvirzīja sekojošus uzdevumus - iepazīties un izpētīt zinātnisko literatūru par vadītāja vadības lomām, izpētīt uzņēmuma sabiedrība ar ierobežotu atbildību “DKD” vadības struktūru, noskaidrot vadītāju vadības lomu pielietojumu uzņēmumā, izdarīt secinājumus un izstrādāt priekšlikumus. No darbā sasniegtajiem rezultātiem, autors secina, ka uzņēmumā tiek nevienlīdzīgi izmantotas visas vadības lomas un ir nepieciešams pilnveidot to pielietojumu. Darbs sastāv no 64 lapaspusēm, 1 attēla, 19 tabulām un 2 pielikumiem.

The topic of the Bachelor Thesis is “Evaluation of Managerial Roles in ltd Company DKD”.The aim of the Thesis, is to identify problems within management of the organization, and to solve them, according to available information about managerial roles and the research. In order to reach the aim, the author set following tasks – get acquainted with academic materials related to managerial roles in organizations, conduct a research about management in company “DKD”, find out managerial role utilization in the company, make conclusions and give suggestions. Results acquired from the Thesis shows that, company is unevenely used for all management roles and need to improve their application. The Thesis consists of 64 pages, 1 image, 19 tables and 2 attachements.
Evaluation of Managerial Roles in ltd Company "DKD".
Keywords: Vadībzinātne; Vadītājs; Vadības lomas; Manager; Managerial roles