Uzņēmuma "Propeller Foodie" konkurētspējas paaugstināšanas iespējas. - Maksakova, Zane (Latvijas Universitāte, 2020)
Katru gadu Latvijā un Kuldīgā tiek atvērti arvien jauni ēdināšanas uzņēmumi, tāpēc SIA “Propeller Foodie” ir svarīgi izcelties starp saviem konkurentiem un paaugstināt savu konkurētspējas līmeni. Jāņem vērā uzņēmuma iekšējo darbību, konkurentus un to darbību sfēru kā arī ēdināšanas pakalpojuma veidu kādu tie sniedz. Kvalifikācijas darba mērķis ir uzņēmuma SIA “Propeller Foodie” konkurences paaugstināšanas iespēja starp saviem konkurentiem un izpētit veidus kā palielināt konkurētspēju, un nezaudēt ieņemto vietu starp uzņēmumiem.

Every year catering companies in Latvia and in Kuldiga are opening new restourants, bars and cafes. This is main reason why SIA “Propeller Foodie” is so importatnt to stand out between competitors and improve competitiveness. To do that, company must take in consideration their scope, competitors and their scope of business. Must understand differences in catering services provided by competitors. The aim of the qualification work is improvement of competitiveness of SIA”Propeller Foodie” between competitors. To explore different ways how to increase competitiveness and to maintain a strong position among competitors.
Propeller Foodie” improvement of ability to compete with other companies.
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; konkurence; konkurētspēja; uzņēmums; klienti