Vektorfunkcija, vairākargumentu funkcija un apslēptā funkcija - Puškina, Marija (Latvijas Universitāte, 2006)
Diplomdarbā ir apskatītas 3 matemātiskās analīzes tēmas: 1. Vektorfunkcija; 2. Vairākargumentu funkcija; 3. Implicētā funkcija. Šo diplomdarba tēmas izvēli noteica mūsdienu tehnoloģiju ieviešana (prezentāciju izveidošana paketes MS Office vidē ar programmas Power Point palīdzību) mācību procesā. Darbs varētu būt kā labs papildinājums Fizikas un matemātikas fakultātes 1. un 2. kursa studentiem matemātiskās analīzes apguves procesā, kā arī palīglīdzeklis pasniedzējam, lasot matemātiskās analīzes lekcijas.

In this Graduation Thesis, 3 topics of Mathematical Analysis are considered: 1. Vector Function; 2. Some variable Function; 3. Implicant Function. Selection of the subject of this Graduation Thesis was determined by introduction of modern technologies (creation of presentations in MS Office software package environment with the help of Power Point program) in a training process. The Thesis may well serve as a good supplement for Faculty of Physics and Mathematics 1st and 2nd Year students in the process of learning Mathematical Analysis, and also as aids for a tutor reading lectures on Mathematical Analysis.
Vector function, some variable function and implicant function
Keywords: Pedagoģija