Pokera izredžu kalkulators - Vītoliņš, Raivis (Latvijas Universitāte, 2015)
Pokera izredžu kalkulators ir programma, kura saņemot lietotāja ievadītās „Texas hold ‘em” kāršu kombinācijas aprēķina izredzes šīs kombinācijas uzlabot un atgriež lietotājam iegūto informāciju procentuālā veidā. Programma ir paredzēta jaunajiem pokera spēlētājiem, kuri vēlas apgūt kombināciju izveidošanas izredzes atkarībā no iedalītās sākuma rokas un atlikušajām kārtīm, kuras vēl var tikt atklātās uz galda.

The Poker Odds calculator is a program, which calculates the chances of improving „Texas hold’em” card combinations , entered by the user, in percent. Program is intended for beginner players, who want to learn the odds of creating every specific poker combination, depending on their first hand and cards that remain on the table.
Poker odds calculator
Keywords: Datorzinātne; Kalkulators; Pokers; Izredzes; Varbūtība