Sabiedrības līdzdalības iespējas dzīvnieku aizsardzības jomā Tukuma novadā - Jeromane, Ieva (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba „Sabiedrības līdzdalības iespējas dzīvnieku aizsardzības jomā Tukuma novadā” mērķis ir nodrošināt Tukuma novadā klaiņojošo dzīvnieku samazināšanos. Pirmajā nodaļā veikta esošās situācijas izpēte Tukuma novadā un veikta aptaujas anketa par klaiņojošo dzīvnieku problēmām un situāciju. Otrajā nodaļā izstrādāts tehniski ekonomiskais pamatojums, kur ir izstrādāta problēmanalīze, noteikti mērķi un izstrādātas divas alternatīvas, lai samazinātu klaiņojošo dzīvnieku skaitu Tukuma novadā. Trešajā nodaļā ir izstrādāta konkrētās alternatīvas idejas projekta rokasgrāmata. Darbs sastāv no 78 lappusēm, 25 attēliem, 17 tabulām un 24 pielikumiem. Atslēgas vārdi: uzņēmējdarbība, Tukuma novads, organizēšana, dzīvnieku aizsardzība

The Master Thesis „Opportunities for public participation in animal protection in district Tukums” goal is to ensure the reduction of stray animals in district Tukums. The first chapter focuses on the currentsituation analysis in district Tukums and there is also a questionnaire conducted on stray animal problem and situation. The second chapter is focused on feasibility study, which is designed for problem analysis, moreover there are targets set and two main alternatives developed to reduce the number of stray animals in district Tukums. In the third chapter there are worked out specific alternative ideas for the project guide. The work consists of 78 pages 25 pictures 17 tables and 24 attachments. Keywords: business, district Tukums, organization, animal protection
Opportunities for Public Participation in Animal Protection in District Tukums
Keywords: Vadībzinātne